I kulturhovedstadsåret er der endnu flere gæster end normalt i Aarhus, og der bliver ikke kun race rundt om Mindeparken, men også til parkeringspladserne.

 

Classic Race Aarhus har åbnet for racerbanen, og bilerne er i skrivende stund i gang med deres frie træning. Senere på dagen bliver der kørt kvalifikation, og lørdag og søndag går det så for alvor løs. Det vil det også gøre i søgningen mod området omkring Mindeparken. Og som altid, når mange biler søger det samme sted hen, så bliver der tryk på parkeringspladserne, som der kun er et begrænset antal pladser af.

 

Både Classic Race Aarhus og Aarhus Kommune opfordrer hermed gæsterne om at man holder sig til lovlige, afmærkede og regulære parkeringspladser, så man ikke blokerer brandveje, tilkørselsveje og private veje og i det hele taget forstyrrer det øvrige dejlige Aarhus mindst muligt.

 

Derudover bør man i videst muligt omfang naturligvis køre flere i en bil eller benytte sig af den kollektive trafik til banen: Buslinierne 19, 20, 31, 100, 103 og 303 stopper alle nær banen. Vær i den forbindelse opmærksom på, at de nærmeste almindeligt kendte stoppesteder kan være erstattet af nye midlertidige stop. Fuld oversigt fremgår på Midttrafiks hjemmeside. 

 

De allermest friske kan benytte lejligheden til at lufte cyklen eller ligefrem gå det sidste stykke vej til området: Når man kommer til banen, så skal man nok få biler nok!

 

Læs mere omkring parkering via kortet “Find vej til P-pladser” udstedt af Aarhus Kommune.

 

Foto: TH Photo