Sidste år var denne trackday en kanon succes – og sådan een tåler gentagelse: I år bliver det 14. august. 

Det er med glæde at Classic Race Aarhus for fjerde gang kan invitere ejere af klassiske biler til trackday på FDM Jyllandsringen mandag den 14. august i samarbejde med Trackdayklubben. Arrangementet afvikles som et køreteknisk kurses med fokus på sjov og sikker kørsel på banen samt det sociale samvær om bilerne uden for banen. Så det er ikke racerløb, og de fleste bilforsikringer dækker. Vi passer godt på bilerne, og målet er ikke at slå banerekorden.

Chefinstruktør er Tommy Schröter, der til daglig er instruktør og coach for en række af de bedste danske racerkørere. Ud over at køre din bil er han også gerne med som co-driver og lærer dig at komme hurtigt og sikkert rundt på FDM Jyllandsringen.

Arrangementet er åbent for både nybegyndere og mere erfarne kørere samt for biler både med og uden nummerplader. Prisen for at være med er kun kr. 2.495 for én person i én bil inkl. fuld forplejning hele dagen. Der er også mulighed for at have en co-driver eller gæst med. Vi har kun plads til 40 biler, så vent ikke for længe med din tilmelding.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her: https://trackdayklubben.nemtilmeld.dk/37/

Du kan se en introvideo om trackdays her: https://www.youtube.com/watch?v=qbDxzaPQTew

Du kan læse mere om trackdays her: http://trackdayklubben.dk/

Herunder et udvalg af tidligere deltagerbiler på trackday: