Goodlook Street

Goodlook Street er Classic Race Aarhus’ pendant til Goodwood Revival i England.

Find de festlige indslag i Goodlook Street

Hele racerbanen til Classic Race Aarhus er bygget op omkring konturerne af Mindeparken, byens åndehul. Og i selve løbsweekenden er parken stadig et åndehul: I den propert navngivne gade Goodlook Street stortrives verden fra før den gik af lave – eller, sådan ser det i hvert fald ud, når publikummer, der er med på spøgen, promenerer i deres stiveste puds og i tilgift til at se brølende godt ud blot risikerer at vinde en flot præmie oven i hatten (bogstaveligt talt, for hat hører der jo til!).

Om du er hip eller hippie er sådan set lige meget, for begge dele var en del af de gode gamle dage. Har du ikke alt hvad der skal til?

Åbningstider for aktiviteter i Mindeparken:

Fredag: Lukket Lørdag og Søndag: kl. 8.30 – 17.30

Foto: Lenger Foto

Shopping: Get the Goodlook

I Goodlook Street kan man shoppe og beundre de skønne kvinder og mænd i tidstypisk beklædning fra halvtredserne og tresserne. Her er der boder, der kan supplere publikums egen garderobe med de frække detaljer – eller klæder gæster på fra top til tå. Det kan måske ligefrem betale sig, for der er præmier til de bedste periodeklædte publikummer.

Læs mere om publikumskonkurrencen

Find inspiration til dit Goodlook-look

Foto: Lenger Foto

Slå dig løs på dansegulvet

I Goodlook Street finder du også “Dancehall”, hvor der er livemusik og publikum opfordres til en svingom.

Dancehall er også samlingsstedet for præmieoverrækkelser for både publikumskonkurrence og The Goodlook Concours.

Foto: Hassan Jensen

Bliv Performer

Har du lyst at være en del af dette totalteater, har du mulighed for at søge akkreditering som performer ved Classic Race Aarhus og dermed få gratis adgang. Med performance er der mange muligheder: Indslag med gøgl, teater og musik hilses også velkommen. Optræden som alt fra Elvis, Gøg og Gokke, Charlie Chaplin og Marilyn Monroe til rengøringskoner med tørklædet bundet med knude på hovedet der polerer og støver af hist og pist er også med til at skabe en festlig stemning.

Ligeså er familieudflugter med picnickurv med eller uden klassisk bil – eller hvad med at spille luft-kricket eller luft-rundbold? Vi har ikke fantasi til at nævne det hele!

Mere info om akkreditering som Performer

Foto: Hassan Jensen

Konkurrence: Goodlook Concours

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at tilmelde sig The Goodlook Concours, konkurrencen hvor køretøjet og førerens/passagerens tidstypiske påklædning bedømmes som helhed.

Læs mere om The Goodlook Concours

Gå ikke glip af Classic Race Aarhus 2016

Køb billet