Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af merchandise online

Classic Race Aarhus er en velgørende fond med det formål at støtte om børns trafiksikkerhed i Østjylland. Det er derfor af stor betydning for fonden i videst muligt omfang at gardere sig mod uforudsete hændelser og omkostninger.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen, hvorfor det kan komme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive moms.

Salg og levering:
Varer afsendes indenfor 10 arbejdsdage fra bestilling. Såfremt kunden ikke har valgt at afhente varen selv, sker levering via Post Danmark.

Betaling:
Betaling kan ske med Dan- eller Visakort. Beløb trækkes, når produktet afsendes til kunden.

Fortrydelsesret:
Der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen.

Kunden betaler selv returfragten, hvis handlen fortrydes og skal sendes tilbage. Købet krediteres, når varen er modtaget. Varer der returneres ufranko eller på efterkrav bliver nægtet modtagelse.

Returnering kan kun ske til returadressen:

Classic Race Aarhus
Rudolfgårdsvej 7
8260 Viby J

Reklamation:
Hvis køber vil påberåbe sig en fejl/mangel, skal køber straks efter at manglen/fejlen er eller burde være opdaget, give Classic Race Aarhus besked herom samt skriftligt anføre, hvori fejlen/manglen består.

Såfremt køber har eller burde have opdaget fejlen/manglen, og denne ikke har reklameret som anført, kan køber ikke på et senere tidspunkt berettiget gøre fejlen/manglen gældende.

Persondatapolitik:
Dine personoplysninger lagres i vores kunderegister.

Classic Race Aarhus er ansvarlig for disse oplysninger og bruger dem til at sende dig varer og informere dig, hvis der skulle opstå problemer med din levering.

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan i henhold til Persondataloven gøre indsigelse mod en evt. registrering.

Tvister:
Eventuelle tvister afgøres i overensstemmelse med dansk ret. Værneting er Aarhus.

FORBEHOLD: Classic Race Aarhus tager forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.